Narciso her EDP 100ml woman

Perfume hebat tanpa kotak wanita
In Stock

Qty to buy:
RM170.00
 
Add to Cart
APRIL Special
Buy any April Perfume and save RM20.00 EACH!
DETAILS

Perfume ni sexy. Musk dalam woman fragrance memang best. Sebab tu ramai yang masih beli body shop perfume walaupon harga RM100 lebih. Mostly diorang guna element musk. NR ni sexy nya menyorok. Anda tau best bila orang suka dekat…yang berani akan tanya…dan anda pasti akan terus purchase perfume ni bila dah habis. Ramai dah terkena. Perfume ni ramai orang kata lembut walaupon hakikatnya white floral tu tak la untuk perfume yang lembut sangat. Ada fruity..ada jugak woody…memang perfume ni memeningkan untuk describe. Anda try baru tau. Harga pasaran…RM4XX. nak tau xx tu berapa, google or pergi kaunter. Kalau yang EDP, base hampir sama tapi ada elemen ROSE. Lagi gila.
3 words untuk NR - Tak Rugi Beli.
2 words - Must Have.
1 word - Superb.

MAIN ACCORDS

musky

rose

patchouli

balsamic

warm spicy

PHOTOS
back to top ⤴