Narciso her EDP 50ml woman *

Perfume saiz Kecil
In Stock
RM90.00
Quantity
Add to Cart Buy Now arrow_forward
DETAILS

Perfume ni sexy.
Musk dalam woman fragrance memang best.

Sebab tu ramai yang masih beli body shop perfume walaupon harga RM100 lebih.

Mostly diorang guna element musk.

NR ni sexy nya menyorok.

Anda tau best bila orang suka dekat…yang berani akan tanya…dan anda pasti akan terus purchase perfume ni bila dah habis.

Ramai dah terkena.

Perfume ni ramai orang kata lembut walaupon hakikatnya white floral tu tak la untuk perfume yang lembut sangat.

Ada fruity..ada jugak woody…memang perfume ni memeningkan untuk describe.

Anda try baru tau.

Harga pasaran…RM395 utk 50ml. 
EDP, base dia ada elemen ROSE.
Lagi gila.
3 words untuk NR - Tak Rugi Beli.
2 words - Must Have.
1 word - Superb.

MAIN ACCORDS

musky

rose

patchouli

balsamic

warm spicy

https://url.squarelet.com/s1Lc

Harga Pasaran -100ml edp  RM395.00 (Sogo Kuala Lumpur)

PHOTOS
back to top ⤴